Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

ts-platinum

STRASSMAYR

Od samog početka rada kompanije Strassmayr, ključni aspekt je bio konstantan razvoj tehnologije. Kreiranjem novih tehnologija, Strassmayr definira nove trendove u cestogradnji. Tehnologija zamjene pločnika, krpljenja ili ispunjavanja pukotina – ovo su samo neka od rješenja koje je implementirao Strassmayr, a koja se još uvijek koriste kod popravke cesta.

Kod nas u RO-Tehnologiji možete nabaviti novu ili rabljenu Strassmayr mašinu, rezervne dijelove ili dobiti servis za vašu postojeću mašinu.

Mašine za popravku i krpljenje cesta (blow patchers)

Repairing machines of Patcher typeDizajn mašina za popravku i krpljenje cesta (blow patchers) omogućava izvedbu svih faza procesa površinske popravke cesta upotrebom samo jedne mašine sa tehnologijom emulzije i frakcije. Strassmayr STP zakrpljivači su tokom proteklih godina dokazali svoju veliku funkcionalnost i pouzdanost. Svi modeli su opremljeni posudom za dvije vrste frakcije i radnom rukom sa bajpas sistemom. Dizajn mašine montirane na šasiju ili platformu kamiona omogućava veoma udoban i siguran rad.

Termokontejneri za transport vruće mase

Thermos to transport massStrassmayr AC E termokontejneri su dizajnirani za transport svih vrsta vrućeg asfalta koji se održava na idealnoj radnoj temperaturi u svakom periodu. Jedinice se mogu montirati na platformu ili direktno na šasiju kamiona zahvaljujući opcijskom prelaznom okviru. Sve funkcije mašine se pogone vlastitim motorom ili preko PTO spojke. Dodatni industrijski daljinski upravljač omogućava upravljanje svim hidrauličkim funkcijama sa distance. Mogućnost instalacije dodatnog elevatora za vibro ploču čini ove mašine idealnim u svim okolnostima.

Mašine za obradu pukotina i fuga

Rezačica za pukotineStrassmayr S FF mašine za obradu fuga i pukotina koriste se za pripremu spojeva ili čišćenje pukotina prije nanošenja  specijalnih zaptivnih materijala. Hidraulički pogon ovih kompaktnih i robusnih jedinica omogućava jednostavan i komforan rad. Upravljač je direktno spojen sa alatom za rezanje, što omogućava which allows jednostavno rezanje bez obzira na kompleksnost putanje. Sklopiva zaštita operatera i pojas omogućavaju siguran rad.

Mašine za zaptivanje pukotina

Cracksealing machinesMašine za zaptivanje pukotina su dizajnirane za jednostavno pripremanje i doziranje specijalnih materijala za zaptivanje pukotina, spojeva i ivica cesta. Moguće ih je montirati na dva načina: na prikolicu koja je opremljena sa svim neophodnim spojkama za kamion i na okvir koji omogućava jednostavno montiranje na kamion ili platformu prikolice. Zidovi glavnog rezervoara su ispunjeni termalnim uljem, što omogučava rad sa zaptivnim amterijalima zagrijanim do 180˚C.

Glavna prednost Strassmayr mašina za zaptivanje pukotina jeste horizontalni mikser i grijana rešetka smještena na vrhu kotla. To omogućava konstantnu dopremu zaptivnog materijala do koplja za nanošenje bez rizika da se blokira rad miksera tokom dodavanja novih blokova materijala.

Male šprice za emulziju

Small emulsion sprayersŽeljeli smo da što više prilagodimo naše šprice za emulziju potrebama naših kupaca kako bi svako mogao naći mašinu koja bi savršeno zadovoljavala njegove potrebe. Modeli Strassmayr šprica za emulziju počinju od najmanjih jednostavnih modela serije mini MINI sve do inteligentnih uređaja koji zadovoljavaju najzahtjevnije potrebe serije PLATINUM.

Velike šprice za emulziju

Emulsion sprayersŽeljeli smo da što više prilagodimo naše šprice za emulziju potrebama naših kupaca kako bi svako mogao naći mašinu koja bi savršeno zadovoljavala njegove potrebe. Modeli Strassmayr šprica za emulziju počinju od najmanjih jednostavnih modela serije mini MINI sve do inteligentnih uređaja koji zadovoljavaju najzahtjevnije potrebe serije PLATINUM.

Mašine za nasipanje bankina

Road wideners

Mašine za nasipanje bankina STRASSMAYR BF 290 su dizajnirane za zadovoljavanje svih aspekata radova na bankinama, poput proširivanja cesta ili nasipanja i popunjavanja tranšeja za postavljanje kablova. Mašine dolaze u izvedbi guranja ili vuče (PUSH ili PULL) i pogone se ili vlastitim motorom ili preko PTO sistema vučnog vozila. Mogu se kontrolisati hidraulično ili preko elektroventila.

Sa ovom jedinicom mogu se koristiti različiti tipovi tla, šljunka, frakcije i asfalta. Posebno dizajnirana greda omogućava polaganje nekoliko slojeva materijala, opcijski do 3 metra širine. Dodatna četka montirana ispod sjedišta operatera omogućava čistoću procesa.

Kako Vam možemo pomoći?

Trebate servis?
Odjel servisa: Asmir Hodžić, e-mail: ahodzic@rotech.ba, Dino Cibrić: dcibric@rotech.ba; telefon: 035 551 000
Trebate rezervne dijelove?
Odjel rezervnih dijelova: Selma Osmanović, e-mail: sosmanovic@rotech.ba; telefon: 035 551 002
Trebate novu ili rabljnu mašinu?
Odjel prodaje: Emir Hujdur, e-mail: ehujdur@rotech.ba; telefon: 035 551 004