Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

Rabljene mašineVaš prvi izbor za rabljene mašine

WIRTGEN GROUP rabljene mašine – spremne za upotrebu bez daljih ulaganja

Ako tražite rabljene mašine iz portfelja WIRTGEN GRUPE koja su  se dokazala na terenu svojom pouzdanošću i dugotrajnošću ne tražite dalje. U saradnji sa našim kolegama iz Wirtgen Grupe koji su specijalizovani za rabljen e mašine, nudimo Vam širok izbor rabljenih mašina, od freza/glodalica za asfalt, preko stabilizatora i reciklera za hladnu reciklažu, betonskih finišera, finišera za polaganje asfalta, tamponskih valjaka i asfaltnih valjaka, pa sve do drobiličnih postrojenja i asfaltnih baza. Kupite svoju mašinu direktno od nas iz bilo koje podružnice i ispostave Wirtgen Grupacije u svijetu i počnite sa njom raditi odmah, bez dodatnih ulaganja. 

Trenutno u ponudi

13
S1303-2 sa AB340 TV gredom

Finišer kompakt klase, izvanredno opremljen. Godina proizvodnje: 2012. Broj radnih sati: 5.696 Radna širina: 3,40 m Oprema: nivelacija sa ultrazvučnim senzorima, oprema za pranje i još dosta dodatne opreme. Stanje: djelimično repariran u fabrici sa novom fabričkom bojom-

Recikleri i stabilizatori tla

Za pripremu asfaltnog kolovoza na licu mjesta koriste se hladni recikleri.

Mašine za hladno glodanje

Asfaltni i betonski kolovozi se mogu isplativo ukloniti sa hladnim glodalicama.

Mobilne čeljusne drobilice

Postrojenja za drobljenje iz serije MOBICAT koriste se za prethodno drobljenje gotovo cijelog prirodnog kamena i za reciklažu.

Finišer za svaku primjenu

Premium linija obuhvata sve finišere koji imaju najsavremeniju tehnologiju i napredno mašinsko inženjerstvo.

Valjci sa pneumatskim gumama

Valjci za pneumatske gume HP serije nude impresivne performanse u zemljanim radovima i izgradnji asfalta u cijeloj liniji.