Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Kleemann, mobilna drobilična postrojenja

KLEEMANN

KLEEMANN Mobile jaw crushers

Mobilne čeljusne drobilice

Drobilična postrojenja MOBICAT serije se koriste za primarno drobljenje gotovo svog prirodnog kamena i recikliranih materijala. Međutim, izlaz MOBICAT postojenja nije određen samo čeljusnim mlinom, već odlučujuću ulogu igra optimizirana interakcija svih komponenti. Fokus je sve više i na troškovima i na okolinskoj osviještenosti, dostupnosti postrojenja, raznovrsnosti i kvalitetu finalnog proizvoda.

KLEEMANN Mobile cone crushers

Mobilne konusne drobilice

MOBICONE mobilne konusne drobilice se koriste kod srednjeg i tvrdog zrna i kod abrazivnih materijala kao i kod pripreme sirovih materijala pri rudarskim operacijama. Konusne drobilice proizvode visokokvalitetno kubično zrno veličina u 2. i 3. fazi drobljenja. MOBICONE postrojenja su dostupna u različitim veličinama i za razne aplikacije. Konusne drobilice su posebno podesne za spajanje sa primarnim i sekundarnim postrojenjima.

KLEEMANN Mobile impact crushersMobilne udarne drobilice

MOBIREX mobilne udarne drobilice koriste se za mekši i srednji prirodni kamen i kod reciklaže. Izvedbe ovih postrojenja su impresivne i to ne samo u pogledu čistog smanjenja zapremine. Danas se fokus stavlja troškove i podizanje svijesti o pitanjima okoline, raznovrsnosti i, iznad svega, kvalitetu finalnog proizvoda. MOBIREX postrojenja drobe kamen tako efikasno da su oblik zrna, distribucija veličine zrna i čistoća u skladu sa striknim standardima za agregate koji se koriste u proizvodnji betona i asfalta.


KLEEMANN Mobile screening plantsMobilna postrojenja za prosijavanje

MOBISCREEN mobilna postrojenja za prosijavanje se koriste za prosijavanje gotovo svih tipova prirodnog zrna i recikliranih materijala. Klasifikacijska sita i skalperi su dostupni u dvoetažnim i troetažnim modelima, sa hidrauličkim ili dizel-električnim pogonima. Područja primjene MOBISCREEN postrojenja su višestruka. Veliki broj pogodnih površina za prosijavanje je dostupno za postizanje različitih veličina finalnog zrnai za različite ulazne materijale.


KLEEMANN Mobile stackers

Mobilni dodavači

MOBIBELT mobilni dodavači-trake se koriste za efikasan logistički proces na gradilištima. Direktan transport materijala iz drobilice ili sita na namijenjenu gomilu znači da se može izbjeći dodatno korištenje i kretanje utovarivača. Ovo smanjuje operativne troškove, te povećava operativnu pouzdanost i efikasnost.

Kako Vam možemo pomoći?

Trebate servis?
Odjel servisa: Asmir Hodžić, e-mail: ahodzic@rotech.ba, telefon: 035 551 000
Trebate rezervne dijelove?
Odjel rezervnih dijelova: Selma Osmanović, e-mail: sosmanovic@rotech.ba; telefon: 035 551 002
Trebate novu ili rabljenu mašinu?
Odjel prodaje: Emir Hujdur, e-mail: ehujdur@rotech.ba; telefon: 035 551 004
Želite kontaktirati upravu?
Direktor: Selma Ibrahimagić Šišić, e-mail: sibrahimagic@rotech.ba; telefon: 035 551 001

Izdvojeni proizvod

Mobile impact crusher MR 130 EVO2

KLEEMANN mobilna udarna drobilica MR 130 EVO 2

Dizel-direktni pogon; kapacitet 450 t/sat

Karakteristike

Mobilna udrana drobilica MOBIREX MR 130 EVO2 može se univerzalno angažovati kao sveobuhvatna mašina koja proizvodi finalni proizvod kvalitete prve klase. Sa širinom ulaza od 1300 mm, ova mašina postiže proizvodne kapacitete koji su se do sada mogli povezati samo sa znatno većim drobiličnim postrojenjima. Ovo je omogućeno izvanrednom troškovnom efikasnošću i izvedbom sa spletom različitih tehničkih posebnosti. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, postrojenje se jednostavno transportuje i može se sklopipti i rasklopiti veoma brzo.

  • Optimiziran protok materijala kao rezultat povećanih sistemskih širina
  • Hidrauličko podešavanje zazora
  • Jednostavan i intuitivan SPECTIVE upravljčki koncept
  • Efikasan i moćan D-DRIVE dizel-direktni pogon
  • Jedinica za naknadno prosijavanje visokih performansi sa trakom za povrat prekomjernog zrna (kao opcija)

Za više informacija o ovom postrojenju nas možete kontaktirati direktno ili kliknuti na sljedeći LINK