Controls

Controls

Controls Group je globalni lider u proizvodnji testne opreme za građevinsku industriju. Smješten u Milanu, sa sedam podružnica i više od 100 distributera širom svijeta, CONTROLS GROUP nudi svojim kupcima više od 4.000 proizvoda razvrstanih u tri glavne poslovne grane  (tehnologija betona, tehnologija asfalta i mehanika tla i stijena), te lokalnu uslugu i ekspertizu preko mreže svojih distributera.

RO-Tehnologija d.o.o. je Vaša adresa u Bosni i Hercegovini, na koju se možete obratiti za informacije o bilo kojem proizvodu iz proizvodnog asortimana Controls grupacije. Mi ćemo Vaš upit primiti, obraditi i u saradnji s kolegama iz sjedišta u Milanu ponuditi najoptimalnije proizvode koji odgovaraju Vašim trenutnim i budućim potrebama.

Prednost saradnje sa nama jeste to što mi kao zastupnik imamo direktan kontakt sa proizvođačem i nama se možete obratiti za sve informacije u vezi sa Controls proizvodima. Također, u stanju smo adekvatno odgovoriti i na eventualne poteškoće sa opremom preko našeg servisnog odjela. U nastavku pogledajte neke od proizvoda razvrstane u glavne kategorije prema materijalima koji se testiraju.

Proizvodni program

Beton
Agregati
Asfalt/bitumenske smjese
Hamm tehnologije
Oscilacija
VIO valjice
HCQ - Hamm Compaction Quality
Hammtronic
Sistem zgloba sa tri spojne tačke