CFF

CFF GmbH & Co. KG - Passionate about fibres

TOPCEL® proizvodi od celuloznih vlakana se uspješno koriste kao nosači bitumena u proizvodnji asfalta širom svijeta. Proizvode se od tehničke celuloze specijalno razvijene od strane CFF-a. U proizvodnom procesu se koriste samo prirodni i reciklirani materijali.

Širom svijeta potrebe asfaltne industrije iziskuju različite kvalitete asfalta i bitumena. Paleta proizvoda TOPCEL® add (bivši Genicel) je dizajnirana da poboljša i podrži ove regionalne varijabilnosti. Multikomponentni proizvod oblikovan u pelete sačinjen je od celuloze kao nosećeg materijala, kao i od visokokvalitetnih modifikatorskih aditiva. Modifikacija bitumena odvija se direktno tokom procesa miksanja asfalta na asfaltnoj bazi.

Doziranje vlakana se veoma jednostavno i ekonomično odvija putem automatskog dozatora peleta. Biće nam zadovoljstvo da Vam, u saradnji sa proizvođačem, ponudimo tehničku podršku u vezi sa proizvodima i njihovom primjenom. TOPCEL® proizvodni portfolio nudi širok spektar primjena za Vašu proizvodnju asfalta.

Proizvodni program

TOPCEL®
TOPCEL® add FT60 (Genicel)
HYDROSEEDING - vraćanje prirodi